- Úvod
- KUCHYŇA
- TECHNOLÓGIE
- Sous-vide varenie
Sous-vide varenie
Sous-Vide pre zdravé varenie
Staňte sa hviezdou kuchyne. Šťavnaté jedlo, ktoré vykúzlite pomocou metódy Sous-Vide sa bude priamo rozplývať na jazyku. Akonáhle túto metódu objavíte, už nebudete chcieť variť bez nej. Zistíte totiž, že vo vodnom kúpeli pomalým varením pri nízkej teplote veľmi ľahko pripravíte skvelé steaky, rebrá, ryby, zeleninu a dokonca aj dezerty. Naše prístroje sú špičkou. Varenie metódou Sous-Vide máme v malíčku a garantujeme vám, že obsluha prístrojov je jednoduchá a výsledok prekvapivý.
Čo potrebujete pre varenie Sous-Vide?
Vákuové vrecká | Vákuový baliaci stroj | Varný kúpeľ |
![]() | ![]() | ![]() |
Surové mäso, alebo inú surovinu, vložíte do vákuových vreciek- sáčkov spoločne s bylinkami a korením. | Pomocou vákuovacieho baliaceho stroja vysajete z vrecka vzduch a pripravíte surovinu na varenie. | Zavakuovaný balíček vložíte do kúpeľa a necháte podľa potreby pracovať, aj niekoľko hodín. |