- Úvod
- KUCHYŇA
- TECHNOLÓGIE
- Sous-vide varenie
- Sous-vide prístroje
- SousVide Chef Smart
SousVide Chef Smart

- Kompletné špecifikácie
- Hodnotenie 0
- Súvisiaci tovar7
- SousVide Chef Smart435,00 €362,50 € bez DPH
SousVideChef Smart je špeciálne zariadenie koncipované pre privátneho užívateľa a hobby kuchára. Štíhly, kompaktný s dotykovým displejom a atraktívnym pomerom ceny a výkonu. Je vybavený antireflexným dotykovým displejom, SSR a ventiláciou pre chladenie elektroniky.
Riadená regulácia teploty umožňuje teplotnú stálosť ± 0,1 ° C s rozsahom 25 ° C až 90 ° C. Obehové čerpadlo s výkonom 14 l / min je vhodné pre vodné kúpele s objemom až 20 l. Kryt z kvalitného a pre potraviny určeného plastu sa ľahko čistí prípravkom "ANTI-Calc".
Rozmery zariadenia (š x h x v) | 365 x 85 x 190 mm |
Hmotnosť | 1,4 kg |
Napätie | 230 V |
Záruka | 2 roky (privát) |
Sonda pre vnútornú teplotu | nie |
Príkon | 1300 W |
Maximálný objem | 20 l |
Výkon čerpadla | 14 l/min |
PRODUKTOVÉ VIDEO
Najvyššia kvalita spracovania
Firma Vac-Star je švajčiarsky výrobca kvalitných vákuových a Sous-Vide prístrojov so 40 rokmi skúseností v oblasti vákuovej techniky. Kvalita materiálu a spracovania sú na najvyššej úrovni a zaručujú vysokú spoľahlivosť a dlhú životnosť.
Konštantná teplota ± 0,1 ° C (* Merané s použitím plávajúcich izolačných guličiek)
Konštantná teplota je pre Sous-Vide kuchyni nevyhnutná. Toto sa dá obzvlášť dobre pozorovať na kuse lososa. Pri 49 ° C je výsledok perfektný, pekná farba zostane zachovaná. Ak stúpne teplota len krátkodobo cez 50 ° C, začnú sa tvoriť na povrchu malé, biele body, takzvané albumíny, ktoré sa zrážajú.
Univerzálnosť použitia: SousVideChef Home od Vac-Star sa dá v podstate použiť v každej nádobe, rozhoduje len aktuálna potreba. Tým sa musí ohrievať len množstvo vody, ktoré je potrebné.
Kompaktná konštrukciaPre SousVideChef Home sa nájde miesto aj v najmenšej kuchyni. Po použití sa dá uschovať do skrine.Bezpečnostné funkcie
- Pri poklese hladiny vody na najnižšiu prípustnú výšku sa ozve alarm. Okrem toho zabraňuje ochrana proti preťaženiu poškodenie prístroja. Fóliová klávesnica je chránená proti striekajúcej vode.Presné delenie po 0,1 ° C.
- Teplotný rozsah 5 - 99 ° C.
- Countdown-Timer nastaviteľný od 1 minúty do 99 hodín.
- Voliteľné teplotné jednotky ° C alebo ° F
- bezúdržbový dizajn
Pomalé varenie vo vákuu metódou Sous-Vide urobí zo všetkých potravín delikatesu. Je navyše šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jedálniček vylepší v reštauráciách aj v domácnostiach a ocenia ho aj tí, ktorí si dávajú záležať na zdravom jedle. Upravovať totiž môžete bez soli a tuku. Krásny balíček pre vloženie do kúpeľa vytvoríte vákuovacím baliacim strojom. Teplota varenia by mala byť pri metóde Sous-Vide medzi 56 ° C a 95 ° C. To ľahko zaistia varné kúpele a hlavice.