* VERNOSTNÝ ZĽAVOVÝ SYSTÉM * Vytvorte si u nás účet a pravidelnými nákupmi získajte lepšie ceny. Čím viac u nás nakupujete, tým väčšiu zľavu máte.
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
po-pia: 8.00 - 16.00
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.

www.jtf.sk

www.odhrncaposparadlo.sk

www.4toilet.sk

JTF partnership s.r.o.

tel: +421 908 700 612
napíšte nám

 

Sous-Vide Chef CLASSIC white

Sous-Vide Chef CLASSIC white VAC-STAR

Hlavicu Sous-Vide Chef CLASSIC odporúčame do reštaurácií aj na hobby domáce varenie. Vojde sa do každej kuchyne a príprava s ňou je jednoduchá a presn... celý popis
519,00 €
432,50 €
bez DPH
ks
Číslo produktu:Sous-Vide Chef CLASSIC white
Kompletné špecifikácie

Hlavicu Sous-Vide Chef CLASSIC odporúčame do reštaurácií aj na hobby domáce varenie. Vojde sa do každej kuchyne a príprava s ňou je jednoduchá a presná. Veľký prehľadný displej vám ponúkne teplotu v rozmedzí 25-90° C a ohrev vody po dobu až 99 hodín. Je tak ideálny pre varenie metódou Sous-Vide.

Na prípravu jedál s touto hlavicou potrebujete iba veľký hrniec, gastronádobu alebo akúkoľvek inú nádobu do 40 litrov. Nastavíte jednoducho čas a teplotu a prístroj začne pracovať. Až dosiahne teplotu, oznámi vám to signálom. Potom už môžete vložiť balíčky sa zavakuovanými potravinami a nechať ho pracovať.

Rozmery zariadenia (š x h x v)353 x 98 x 170 mm
Hmotnosť2,5 kg
Napätie230 V
Záruka2 roky (privát)
Sonda pre vnútornú teplotunie
Príkon1300 W
Maximálny objem40 l
Výkon čerpadla16 l/min

 

Najvyššia kvalita spracovania

  • Easy PRO v prevedení s telesom z ušľachtilej ocele je vhodná ako pre stredne profesionálne použitie tak i pre použitie v domácnosti. Duálny pumpa dosahuje pozoruhodné 96% vákuum - vyššie hodnoty dosahujú len ďaleko drahšie komorovej prístroja. V kombinácii s 3 mm širokým zavareným priemyselným švom zaručuje bezpečné balenie s dlhou životnosťou pre Vaše potraviny a výrobky.

Ešte lepšie konštantná teplota ± 0,1 ° C *

  • Odchýlky teploty vody bolo možné redukovať na ± 0,1 ° C. Konštantná teplota je pre Sous-Vide kuchyni nevyhnutná. Toto sa dá obzvlášť dobre pozorovať na kuse lososa. Pri 49 ° C je výsledok perfektný, pekná farba zostane zachovaná. Ak stúpne teplota len krátkodobo cez 50 ° C, začnú sa tvoriť na povrchu malé, biele body, takzvané albumíny, ktoré sa zrážajú.    * * Merané s použitím plávajúcich izolačných guličiek

Novinka! - Až do 40 litrov objemu nádoby

  • Zlepšené, vysoko výkonné, vykurovacie prvky teraz umožňujú použitie vodných kúpeľov s objemom až 40 litrov. Vysoko výkonné obehové čerpadlo zaisťuje obehom 16 l / min. efektívne premiešanie vody i vo veľkých nádobách.

Univerzálne použiteľné

  • SousVideChef II od Vac-Star sa dá v podstate použiť v každej nádobe, rozhoduje len aktuálna potreba. Tým sa musí ohrievať len množstvo vody, ktoré je potrebné.

Kompaktná konštrukcia

  • Pre SousVideChef II sa nájde miesto aj v najmenšej kuchyni. Po použití sa dá uschovať do skrine.

Jednoduchá obsluha

  • Obsluha bola koncipovaná jednoducho a prehľadne. Nastavenie teploty a časovača sa vykonáva len niekoľkými priamymi zadaniami. Displej je prehľadný a má veľké aj z diaľky čitateľné číslice.

Bezpečnostné funkcie

  • Pri poklese hladiny vody na najnižšiu prípustnú výšku sa ozve alarm. Okrem toho zabraňuje ochrana proti preťaženiu poškodenia prístroja. Fóliová klávesnica je chránená proti striekajúcej vode.

Nemusíte sa báť odparenia vody, prístroj si sám stráži jej hladinu. Pred odparením navyše chránia vodu izolačné guličky. Dokonalosť hlavice tkvie aj v precíznosti. Hlavica má presnosť ohrevu vody na 0,2 ° C. Ďalšou výhodou je bezúdržbovosť a robustnosť, daná poctivou výrobou.

Pomalé varenie vo vákuu metódou Sous-Vide urobí zo všetkých potravín delikatesu. Je navyše šetrné, takže v nich zanechá vitamíny a minerály. Jedálniček vylepší v reštauráciách aj v domácnostiach a ocenia ho aj tí, ktorí si dávajú záležať na zdravom jedle. Upravovať totiž môžete bez soli a tuku. Krásny balíček pre vloženie do kúpeľa vytvoríte vákuovacím baliacim strojom. Teplota varenia by mala byť pri metóde Sous-Vide medzi 56 ° C a 95 ° C. To ľahko zaistia varné kúpele a hlavice.

Vybavenie Vac-Star je preverené v kuchyniach profesionálov aj v domácnostiach nadšených kulinárskych fanúšikov. Môžeme s kľudným svedomím sľúbiť, že s vybavením Vac-Star, vyrábaným v Českej republike, nesiahnete vedľa.

TOVAR NA OBJEDNÁVKU - o dostupnosti sa informujte na sales@jtf.sk / +421908700612
 

 

U nás môžete platiť cez účet GoPay alebo zaplaťte rýchlo kreditnou kartou.

Najdete nás i na MALL.SK

 

Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk