- Úvod
- KUCHYŇA
- TECHNOLÓGIE
- Sous-vide varenie
- Sous-vide prístroje
Sous-vide prístroje
VARNÉ HLAVICE- hlavice na Sous-vide nezaberú takmer žiadne miesto a napriek tomu s nimi doma aj v reštaurácií vykúzlite skvelé pokrmy.
VARNÉ KÚPELE - viac porcií naraz, dlhšia doba varenia a viac funkcií, to sú benefity varných kúpeľov
Čo potrebujete pre varenie Sous-Vide?
- Vákuové vrecká - Surové mäso, alebo inú surovinu, vložíte do vákuových vreciek- sáčkov spoločne s bylinkami a korením.
- Vákuový baliaci stroj - Pomocou vákuovacieho baliaceho stroja vysajete z vrecka vzduch a pripravíte surovinu na varenie.
- Varný kúpeľ - Zavakuovaný balíček vložíte do kúpeľa a necháte podľa potreby pracovať aj niekoľko hodín.
Zobrazujem 1-14 z 14
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie
Produktov na stránku
72144216
predchádzajúce
strana
z 1
ďalšie